Woldendorp Interim Notariaat
Marjolijn Woldendorp, freelance kandidaat-notaris en waarnemer

Freelance kandidaat-notaris

Als freelance kandidaat-notaris werk ik voor verschillende notariskantoren. Ik kan worden ingehuurd om tijdelijke drukte op te vangen, om een bouwproject te behandelen, om nalatenschappen af te wikkelen, om echtscheidingszaken te behandelen en om waar te nemen. Voor wat betreft de waarneming verwijs ik u naar de volgende pagina. 

Omdat ik ervaring heb op alle rechtsgebieden, ben ik inzetbaar op het gebied van registergoederen, familierecht en ondernemingsrecht.

Ik werk afhankelijk van de wensen van het notariskantoor vanuit huis of bij het notariskantoor.

De kosten die ik in rekening breng zijn afhankelijk van de aard en hoeveelheid van de werkzaamheden, maar altijd lager dan het externe tarief voor ervaren kandidaat-notarissen in loondienst. Neem gerust contact met mij op voor een kostenopgave.  

Ik kom graag een keer bij uw kantoor langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 


 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 
E-mail