Woldendorp Interim Notariaat
Marjolijn Woldendorp, freelance kandidaat-notaris en waarnemer

Over Marjolijn Woldendorp

Mijn notariële carrière is In 1988 begonnen bij notaris A.J.G. Huigens in Huissen bij Arnhem. Ik had toen net mijn studie notarieel en Nederlands recht in Groningen afgerond. In Huissen heb ik de beroepsopleiding gevolgd en heb ik twee opleidingen bij de Grotius Academie afgerond, namelijk Vennootschaps- en Ondernemingsrecht en Onroerend Goedrecht.

Op 3 december 1996 ben ik beëdigd als notaris in Beuningen, als opvolger van Mr. J.B.M. Roes. In de tijd dat ik notaris was heb ik de opleiding tot Mediator en Scheidingsbemiddelaar gevolgd en heb ik voor kantoor een scheidingsbemiddelingspraktijk opgezet. Op 30 november 2010 ben ik als notaris gestopt en heb ik mijn praktijk overgedragen aan een van de bij mij werkzame kandidaat-notarissen. Het kantoor heette toen Waalstroom Netwerk Notarissen, met een vestiging in Beuningen en in Druten.

Nadat ik gestopt ben als notaris ben ik werkzaam geweest als kandidaat-notaris, voornamelijk bij Limes Netwerk Notarissen in Alphen aan den Rijn. Bij Netwerk Notarissen ben ik lid geweest van de studiegroepen Rechtspersonen, Registergoed en Familierecht. Vanaf 1 juli 2015 ben ik beschikbaar als freelance kandidaat-notaris en waarnemer.

In het najaar van 2016 ben ik begonnen met de opleiding Estate Planning bij de Grotius Academie.

Ik woon in Beuningen (Gld) samen met mijn partner en onze 2 kinderen van 14 en 15 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen en tennis ik. 

Enkele van mijn karaktereigenschappen zijn: integer, loyaal, betrouwbaar, respectvol en dienstbaar.   


Ik kom graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
E-mail